Nieuwbouw

Wilt u uw eigen woning gaan realiseren? Dan staat Bouwbedrijf Daamen B.V. uit Veldhoven voor u klaar om de klus te klaren.

Bouwbedrijf Daamen B.V. is een onderneming die de activiteiten voor uw nieuwe woning coördineert en realiseert binnen het gestelde budget en binnen de ervoor staande termijn.
Bouwbedrijf Daamen B.V. zal u een goede planning afgeven zodat de bouw zo efficiënt mogelijk kan verlopen om zo ook de deadline te kunnen halen. Ze zullen er zorg voor dragen dat de woning geheel volgens het bestek zal worden gerealiseerd. Het bestek geeft de kwaliteit van het gebouw aan en wordt normaliter aan Bouwbedrijf Daamen B.V. verstrekt door de werkgever of architect.

Verbouwing

Het verbouwen van uw woning is een grote klus, die u vaak maar één keer in uw leven laat uitvoeren. Wanneer u uw persoonlijke wensen op een rijtje zet dan helpt Bouwbedrijf Daamen B.V. u met het duidelijk in kaart brengen van uw wensen om deze vervolgens voor u te realiseren.

Dus heeft u plannen om uw bestaande huis te gaan verbouwen? Dan staat Bouwbedrijf Daamen B.V. uit Veldhoven voor u klaar om de bouwwerkzaamheden uit te voeren en te coördineren.
De verbouwing wordt zo uitgevoerd, dat deze voldoet aan de wettelijke eisen van het zogenaamde Bouwbesluit.

Onderhoud

Roept uw woning of kantoorpand om groot of kleinschalig onderhoud? Bouwbedrijf Daamen B.V. staat tot uw beschikking om al het onderhoudswerk te verrichten. Ongeacht of het gaat om eenmalig onderhoud van bijvoorbeeld een voordeur, of het onderhoud voor uw gehele pand. Samen met u zal Bouwbedrijf Daamen B.V. inventariseren wat er noodzakelijk is zodat alles vervolgens goed onderhanden genomen kan worden.

Neem voor verdere informatie of een vrijblijvende offerte contact op met Bouwbedrijf Daamen B.V uit Veldhoven.

Renovatie

Wanneer u een renovatie gepland heeft kunt u ook bij Bouwbedrijf Daamen uit Veldhoven terecht. Wanneer we het hebben over renovatie, dan kan onder andere worden gedacht aan werkzaamheden op het gebied van :

  • Een nieuw dak
  • Verbouwing muren / wanden
  • Kozijnen
  • Vervanging glas
  • Aanbouw
  • Nieuwe deuren

Samen met u zal Bouwbedrijf Daamen B.V. een checklist doornemen zodat duidelijk wordt welke werkzaamheden precies moeten worden verricht. Aan de hand hiervan zal een goede, duidelijke planning worden gemaakt zodat alle werkzaamheden naar uw wensen zullen verlopen.

 

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met ons op.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search